Hola Chicas!
Mijn naam is Rosa M. Kuis – Estrella Rodriguez. Een hele mond vol namen zoals u ziet! Mijn moeder is Portugees en mijn vader komt uit Spanje, vandaar de namen ‘Estrella Rodriguez’. ‘Kuis’ is de naam van mijn man, met wie ik in 2011 getrouwd ben.  Ik woon al van mijn 13e in Nederland. 
Naast de Nederlandse taal spreek ik dus ook uitstekend Spaans en Portugees. Al 24 jaar lang run in mijn eigen nagelstudio en sinds kort zijn wij uitgebreid met meerdere beauty behandelingen en PMU. Ik geef ook lessen voor nagelstylisten en daarnaast hebben wij ook een groothandel en verkopen eigen label nagel producten. Erg toepasselijk ik heb onze producten La Ross genoemd. ze zijn EU goedgekeurd en allemaal zorgvuldig getest door mij.

Nagelen en Beauty Branche zijn echt een vak apart! Ik ben altijd al met beauty bezig geweest. Ik heb non stop 20 jaar nagels gezet en tevens ook opleidingen gegeven aan nagelstylistes. Al mijn leerlingen hebben nu een volle agenda en zijn te onderscheiden van anderen omdat ik mijn passie en mijn stijl mee heb gegeven. ze zijn stuk voor stuk super creatief en hebben veel van mijn kennis in praktijk kunnen toepassen.

 Maar nu sinds kort was ik echter aan toe om mezelf verder te ontplooien en verder te groeien. Laten we eerlijk zijn, iedereen die 23 jaar lang non stop hetzelfde werk doet is wel blij met uitbreiding van andere behandelingen. ik heb me in de wereld van mijn man verdiept: Tattoos. Dit is gekomen doordat mijn man ziek is geworden en sinds kort (2023) echter gestopt is met tatoeëren. Ontzettend erg maar wij als gezin en zelfstandige ondernemers moeten verder hoe erg het ook klinkt. 

Verder ben ik mezelf de laatste jaren aan het ontwikkelen in de pmu wereld, wat natuurlijk erg veel lijkt op tatoeëren dus dat kon ik mooi combineren. ik ben geen stil zitter en ik pak altijd alles op en ga gewoon door. Dus je kunt nu ook voor diverser behandelingen in permanente make up ook bij mij terecht. Ook voor de beroemde Powder brows ben je bij mij aan het juiste adres. uiteraard heb ik hier de nodige opleidingen voor gevolgd en we zijn tevens ook GGD goedgekeurd.
Kijk gauw verder en zie de uitgebreide uitleg over onze behandelingen. 

Zoals ze zeggen: jij kunt ook alles he!

en ja dat zit in mij: ondernemen en blijven ontwikkelen. Dit is zo gegroeid en mogelijk gemaakt doordat mijn Bonus dochters veel uit handen hebben genomen daardoor heb ik meer tijd heb voor nieuwe dingen.  Dus van alleen aan de keukentafel heb ik nu een mooi gezonde familie bedrijf . En zo zie je maar weer dat iedereen zijn dromen kan bereiken, als je maar wilt! 

En ik ben nog niet klaar nog veel te doen en wil nog meer bereiken. door de ziekte van mijn man heb ik gas terug moeten geven, maar ik denk dat wij nu de verhuizing (aangepaste woning) meer rust hebben gekregen en een weg in gevonden hebben. maar vooral ook alles een plek hebben geven en het hoe stom het klinkt: accepteren en kijken wat de dag brengt! 
Dus dit is mijn lange verhaal heel kort uitgelegd.

En ook wil ik jullie vragen om niet op mijn geschreven taal te letten, ik wilde perse zelf dit bericht uitbreiden voor jullie a La Rosa! 

ik hoop dat jullie snel te zien. 

Hasta pronto chicas!

Beso

Rosa M. Kuis – Estrella Rodriguez