Hola Chicas!
Mijn naam is Rosa M. Kuis – Estrella Rodriguez. Een hele mond vol namen zoals u ziet! Mijn moeder is Portugees en mijn vader komt uit Spanje, vandaar de namen ‘Estrella Rodriguez’. ‘Kuis’ is de naam van mijn man, met wie ik in 2011 getrouwd ben.  Ik woon al van mijn 13e in Nederland. 
Naast de Nederlandse taal spreek ik dus ook uitstekend Spaans en Portugees. Al 20 jaar lang run in mijn eigen nagelstudio en sinds kort zijn wij uitgebreid met meerdere beauty behandelingen. Ik geef ook lessen voor nagelstylisten en daarnaast hebben wij ook een groothandel en verkopen eigen label nagel producten. 

Nagelen en Beauty Branche zijn echt een vak apart! Ik ben altijd al met beauty bezig geweest. Ik heb non stop 20 jaar nagels gezet en tevens ook opleidingen gegeven aan nagelstylistes. Al mijn leerlingen hebben nu een volle agenda en zijn te onderscheiden van anderen omdat ik mijn passie en mijn stijl mee heb gegeven. ze zijn stuk voor stuk super creatief en hebben veel van mijn kennis in praktijk kunnen toepassen.

 Maar nu sinds kort was ik echter aan toe om mezelf verder te ontplooien en verder te groeien. Laten we eerlijk zijn, iedereen die 20 jaar lang non stop hetzelfde werk doet is wel blij met uitbreiding van andere behandelingen.
Kijk gauw verder en zie de uitgebreide uitleg over onze behandelingen.

ik hoop dat jullie snel te zien. 

Hasta pronto chicas!

Beso

Rosa M. Kuis – Estrella Rodriguez