Wat is pmu en wat bieden wij aan?

 

Pmu is de afkorting van:permanente make- up.
Dit moet je zien als tatoeëren maar het gaat nog lang niet zo diep in de huid als een echte tattoo. En het word met andere soorten inkt gedaan. Inkten die wel geschikt zijn voor pmu en dus niet met de jaren verkleuren.

Daarom is het ook belangrijk dat je je pmu regelmatig  bijwerkt. Dit is ook beter omdat trends veranderen en je wilt je look vaak ook naar paar jaar ook veranderen. Denk hieraan aan dunne of dikkere wenkbrauwen.
De trend veranderd constant en vrouwen willen graag met de trend mee gaan. Is echter een feit. Wij bieden pmu aan in verschillenden technieken:
wenkbrauwen (powder brows), eyeliner, en lippen pigmentatie.
Powder brows is de meest beroemde behandeling op moment, dit
is een nieuwe pmu eyebrows methode. In Nederland is de trend in 2019 gaan
groeien. Powder Brows wordt ook ombre brows genoemd, dit omdat het een overloop
effect heeft. Hierbij wordt de wenkbrauw van licht naar donker ingekleurd en
krijgt het een zacht poeder effect. Powder brows is geschikt voor alle
huidtypes en vervaagt na 1-3 jaar. De behandeling duurt ongeveer 2 a 3 uur en
heeft in de meeste gevallen 0-1 touch up’s nodig.
Deze behandeling bieden wij aan met verdoving en een nazorg lijst  en nazorg product om de beste resultaten te behalen. 

Waarom PMU brows?

Elke dag teken ik mijn
wenkbrauwen bij. Het is niet zo
dat ik geen wenkbrauwen heb, maar ik vind ze zelf niet vol genoeg en de vorm is
niet zoals ik het hebben wil, dus ben ik elke dag in de weer met potlood of
poeder.  Nu helemaal, namaten de jaren
verstrekken worden mijn wenkbrauwen dunner en de vorm is vaak ver te zoeken.

Wenkbrauwen vind
ik toch wel het belangrijkste ‘onderdeel’ van mijn gezicht, sterker nog je gezicht en algehele plaatjes is zeer belangrijk. zeker namaten de jaren vorderen. Het geeft zoveel karakter en vorm aan je gezicht! Al
jaren overwoog ik om mijn wenkbrauwen te laten tattooëren, of beter gezegd,
permanente make-up aan te laten brengen. Maar ik nam de stap toch nooit: ik was
te bang om ‘voor altijd’ vast te zitten aan ongelijke dunne en lelijke
wenkbrauwen.
Regelmatig zat ik dan op internet naar voor- en na foto’s te kijken, maar ik
dacht:
nee, dit is gewoon niks voor mij.

Waarom het me wel altijd zo bleef bezighouden? Het leek
me gewoon heerlijk om altijd mooie wenkbrauwen te hebben, precies zoals ik ze
zelf zou bijtekenen. Wat zou het ’s ochtends tijd schelen, maar wat zou het ook
fijn zijn op die dagen dat ik geen make-up draag, of op vakantie ben. Het leek
me gewoon een luxe om altijd die perfecte wenkbrauwen te hebben!

 

Na het aanbrengen wordt permanente make-up
altijd nog een stuk lichter, ook dit verschilt per methode, meestal is dit 30 –
40%. Vaak wordt na een maand tot twee maanden een tweede behandeling gedaan omde kle ur en vorm te perfectioneren en daar waar nodig is bij te werken.

Afhankelijk van de methode laat je je
permanente make-up na een tot twee jaar bijwerken om de kleur mooi fris te
houden. Doe je dat niet, dan vervaagt de pmu steeds een beetje meer.

Pmu kan worden aangebracht op je wenkbrauwen, zoals ik
heb gedaan, maar het kan ook op je wimperrand (eyeliner), bij je lippen. U kunt tevens bij ons ook verdoving krijgen. En voordat wij
uw wenkbrauwen gaan inkleuren, gaan wij samen eerst de vorm bepalen. Dit zodat
u tevreden de deur uit gaat.


 

Bij lippigmentatie worden de lippen gepigmenteerd door middel van een permanent make up apparaat. Met een ultrafijne naald brengen wij het pigment aan in de huid van de lippen. Deze gaat echter dieper dan de bovengenoemde BBB Lips behandeling en hierbij krijgt u van ons ook de nodige uitleg, contra-indicaties, verdoving en de nazorg formulier.
Met permanente make-up voor lippen kunnen je lippen er op elk moment van de dag verzorgd uit zien. Zijn je lippen asymmetrische en wil je graag een mooie vorm, dat is mogelijk. Maar ook kun je smalle lippen optisch gezien net iets voller laten lijken. En ook bleke lippen kunnen we weer een frisse kleur geven.

Niet iedereen heeft mooie lijnen in de lippen. De lijnen kunnen minder zichtbaar worden door het veelvoudig laten toepassen van lipfillers of uitbraak van koortslip/Herpesvirus. Permanente make up is een mooie aanvulling voor de lippen bij lipfillers. Denk er aan dat je pas 4 weken na het plaatsen van fillers een permanente make up lippen behandeling kunt doen. En andersom, je kan 2 weken na het plaatsen van lippigmentie weer lipfillers nemen.

Voor wie is permanente make up lippen bedoeld?

  • om donkere lippen oplichten (neutralisatie)
  •  voor mensen met asymmetrische lippen
  • voor mensen die hun hazenlip of litteken willen corrigeren
  • voor vale of bleke lippen
  • smalle lippen
  • voor mensen die hun contour kwijt zijn door fillers of Herpes virussen
Hoe lang duurt de behandeling?
Gemiddeld duurt de Permanente make up lippen behandeling 1,5 tot 2 uur.
Wij raden je eerst aan om op een intake gesprek van de voren, als je beslist om de doen dan geven wij jou bepaalde advies mee die je als voorzorg al thuis kunt gaan doen.
Tijdens de intake wil ik graag weten wat jouw wensen en verwachtingen zijn. In eerste instantie zal ik de lippen voorteken. Samen kiezen we de juiste kleur. Indien jij akkoord gaat starten we met de behandeling.
 
Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee.
Deze zijn van belang bij het herstelproces van de  lippen. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.
 
Hoe lang gaat deze behandeling mee?
Permanente make up voor wenkbrauwen blijft gemiddeld 1,5 jaar strak. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren hierna een touch up zodat het resultaat weer strak is en de kleur weer intens word.
 
Permanente make up voor lippen blijft gemiddeld 3 jaar.
Bij PMU gebruiken wij andere producten als bij BB Lips, deze inkt is permanent en doordat iets dieper ingebracht word zal deze een paar jaar houden.
Gaan u dieper door bijvoorbeeld een tattoo apparaat te gebruiken dan is de kleur en vorm levenslang.

 

NAZORG

u krijgt van ons altijd een nazorg formulier mee zodat u optimaal voor u PMU behandeling kunt zorgen tijdens de genezing en ervoor zorgen dat u jaren lang plezier heeft van uw behandeling

Door mijn achter grond als Tatoo Artist heb ik ruim de kennis in huis om ultra dunne tattoos te zetten, vaak zijn dit teksten of hele kleine afbeeldingen. Doordat ik een extra dunne naald gebruik worden de lijntjes super dun. 

Door mijn Spaanse en Portugese achtergrond heb ik alle kennis in huis om prachtige spaanse/Portugese teksten voor u te ontwerpen.

vraag naar de mogelijkheden.

Wat is Henna Brows?

Henna wordt gewonnen uit de hennastruik, Lawsonia inermis, de enige soort in het geslacht Lawsonia. Het is een struik uit de kattenstaartfamilie (Lythraceae) die van nature voorkomt in Noord-Afrika, het Nabije Oosten en India. Dus geheel plantaardig en in de meeste gevallen ontstaan geen allergische reacties, maar als u nog nooit henna heeft gehad dan voeren wij eerst een allergieën test.

Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. Bij Henna Brows wordt allereerst de huid goed ontvet

Dit is een nieuwe razend populaire manier om de wenkbrauwen te verven. Een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Normale verf kleurt in principe enkel de haren maar henna neemt zowel de haar als huid mee.

Hoe lang blijven henna Brows?

Hoe meer haar of hoe voller de wenkbrauw hoe langer de henna blijft zitten. blijft de henna gemiddeld 6/14 dagen op de huid (langer is onmogelijk in brow treatments, dit zou dan uren moeten intrekken) en zeker 5-6 weken in de haren.

Met Henna Brows kunnen wij ook een ombre effect creëren  of helemaal verven, dit gaat in overleg met de klant.

Wij hebben verschillende kleuren en voor elke huidtype is dit mogelijk. 

Mocht u geen wenkbrauw haren hebben dan is deze behandeling helaas niet mogelijk.  U kunt dan beter kiezen voor een PMU Behandeling.

Tevens hebben wij onze opleiding bij Mrs. Highbrow gevolgd en werken met de beste henna producten ( Dyotics) die kwaliteit en duurzaamheid garanderen.

 

 

 

Wat is BB Lips

 

 

BB lips oftewel meso lip tint is een nieuwe innovatieve technologie waarbij de natuurlijke lipkleur wordt benadrukt of verlicht, met een zogenaamd kleureffect.

Het geeft een effect van volle, mooi geaccentueerde lippen. Het verzacht rimpels, verstevigt de huid en vecht tegen voortijdige huidveroudering. Dit is een uitstekend alternatief voor permanente make-up als u bang bent voor een zeer langdurig effect en pijn. Deze behandeling gehydrateerd, voedt en regenereert intensief de huid van de lippen, de lippen worden zijdezacht.

Deze behandeling gehydrateerd, voedt en regenereert intensief de huid van de
lippen, de lippen worden zijdezacht. 

Gehydrateerde, gezonde lippen

Tijdens deze voorbehandeling haal je met de DermaPen het bovenste minuscule laagje van je lippen af.
Deze voorbehandeling doet echter geen pijn en zorgt ervoor dat het serum en de lip tinten veel beter worden opgenomen. Het BB lipserum zorgt voor gehydrateerde, gezonde lippen. Perfect voor lippen die een boost nodig hebben!

Bij de BB lips behandeling kun je ook een semi-permanente kleur kiezen. De meso lip tinten variëren van lichtroze tot donkerrood.
U mag uiteraard de kleur kiezen. 

Of wilt u een ombre effect?
Dat kan, b
ij deze techniek gebruik je donkere en lichte lip tinten die in elkaar overvloeien. Je begint met een donkerdere meso lip tint aan de rand van de lippen en werkt met lichtere lip pigmenten naar de binnenkant toe. Beide technieken zorgen voor opvallende, verleidelijke lippen die om te zoenen zijn!

Wist je dat deze behandeling de uitkomst voor vrouwen en zowel voor mannen? Vaak door weer omstandigheden of het aak gebruiken van filler, kunnen lippen grauw en bleek worden, zo erg dat je contact aan het smeren bent. En laten we eerlijk zijn tegenwoordig met de mondkapjes is dat niet echt de oplossing.
Maar heb paarse of donkere vlekken in je lippen? Dan zou je zeker deze behandeling moeten overwegen!


Door de speciale serum die extra toegepast word, zullen uw lippen van binnen uit herstellen en een prachtige zijdezachte uitstraling krijgen.  

NAZORG

 

Gedurende 24 uur je lippen make-up loos te houden, maak ook geen gebruik van lipgloss of

lippenbalsems. Je krijgt van ons een speciale voedende crème mee, deze kun je wel dagelijks gebruiken


Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht,
indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de
lippen. Vermijd hete drankjes of pittig eten op uw lippen.
Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of hele hete douche te
nemen.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij raden 3 tot 5 sessies aan. Het effect is gelijk zichtbaar en daarom is de BB Lips
Tint een geweldige optie voor evenementen en speciale gelegenheden als u
zelf nooit geen lipstick gebruikt. Als we de behandeling 4-5 maal herhalen,
blijft de effecten tot 4-6 maanden.
Voor de duurzaamheid van de kleur is het
noodzakelijk om een reeks behandelingen uit te voeren, omdat het zoals
hierboven vermeld geen permanente make-up is. Samen met het aantal
behandelingen neemt de kleurverzadiging toe. Kuur interval om de 2 tot 3 weken

Plasma pen Behandeling:

Een Plasma behandeling is een effectieve en veilige methode voor non-invasieve microchirurgie ter behandeling van medische en cosmetische indicaties. Het apparaat dat we hiervoor gebruiken is de Plasmage Pen deze werkt op basis van plasma-energie.

Plasma bestaat uit geïoniseerde moleculen en wordt in de natuurkunde gezien als de vierde vorm die materie kan aannemen, naast vast, vloeibaar en gas. Wanneer het puntje van de Plasmage boven de huid wordt gehouden, ontstaat er een kleine straal met geladen deeltjes, die vervolgens de huid raakt. Het is te vergelijken met het ontstaan van een bliksemschicht, maar dan zeer klein en gecontroleerd. Wanneer de huid wordt geraakt door de plasma straal, verdampen kleine stukjes van de bovenste huidlaag. Hierdoor zullen de huidvezels zich samentrekken en zal er een liftend effect ontstaan. Tevens kunnen huidoneffenheden met deze behandelmethode worden verwijderd.

Wat zijn de toepassingsmogelijkheden bij diverse plekjes?

• Ooglidcorrecties
• Rimpels en fijne lijntjes
• Huidverslapping
• Acne en acnelittekens
• Moedervlekken en ouderdomsvlekken
• Steelwratjes
• Wratten (zoals ouderdomswratten)
• Xanthelasma (gelige bultjes rond de ogen)
• Angiomen (kersenwratjes)
• Littekens en keloïd
• Striemen (striae)

Een alternatief voor een chirurgische ooglidcorrectie

Met je jaren gaan oogleden vaak hangen en verslapen, hangende oogleden veroorzaken ook vaak een vermoeide uitstraling, waardoor erg storend kan zijn. Ook in het dragen van makeup kan dit problemen geven. Het is een veelvoorkomend probleem, dat tot op heden, veelal operatief wordt opgelost. Echter is de drempel voor operatieve ingrepen vaak erg hoog en prijzig. Daarom bieden wij, deze unieke Plasma behandeling die uw leven zal veranderen.

Direct na deze behandeling zal de huid al wat strakker zijn en gezien daarnaast ook de collageen en elastine productie in de huid wordt gestimuleerd, zal het resultaat zich tot drie maanden na de behandeling nog verbeteren.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk?

Er vindt altijd eerst een consult plaats waarbij uw gezondheid, uw wensen, de behandelmogelijkheden en de te verwachten resultaten worden besproken. Voor aanvang van de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht, zodat u vrijwel niks zult voelen van de behandeling. De behandeling zelf bestaat uit een serie puntsgewijze aanrakingen met de plasma straal. Door de kleine puntsgewijze aanrakingen kan er zeer precies worden gewerkt, waardoor de behandeling nauwkeurig op iedere persoon en iedere indicatie kan worden aangepast.

Na de behandeling

Een Plasmage behandeling is een non-invasieve behandeling, waardoor de herstelperiode kort is. Na de behandeling is het behandelgebied rood en kan er lichte zwelling (met name bij behandeling van de oogleden) ontstaan. Dit kan enkele dagen aanhouden. Daarnaast zijn er direct na behandeling kleine korstjes zichtbaar, die er na 5-7 dagen vanzelf af zullen vallen. Nadat u behandeld bent, wordt er een antibacteriële crème aangebracht en zult u advies krijgen over de nazorg. Hierna mag u direct naar huis en kunt u uw dagelijkse bezigheden hervatten. In veel gevallen is één behandeling al voldoende, echter is dit afhankelijk van uw wensen en uw indicatie.

Specialisten en gecertificeerd in Plasmage behandelingen

Rosa is gespecialiseerd in onder andere in Plasmage behandelingen. Onze Salon  richt zich op cosmetisch resultaat zonder ingrijpende operaties en werkt alleen met wetenschappelijk bewezen veilige, effectieve behandelmethodes. U ontvangt een hoogstaande behandeling met minimale risico’s: veiligheid, deskundigheid en strikte hygiëne staan bij ons voorop.

De resultaten van onze behandelingen kunnen per persoon en zones verschillen.

Daarom adviseren wij u graag persoonlijk tijdens een gratis consult, bel ons of mail ons om deze afspraak vrijblijvend in te planne

Mijn werk doe ik met veel plezier en passie! Ik houd echt van mijn vak! En dat ziet u terug in mijn manier van werken. Ik blijf steeds op de hoogte van alle nieuwste trends en ontwikkelingen. Niet alleen omdat het ‘nou eenmaal bij mijn beroep hoort’, maar ook omdat ik het enorm boeiend en simpelweg leuk vind!

Ik vind het geweldig als klanten mij het vertrouwen geven door te vragen om een ‘aparte creatie’. Dan gaat Rosa los! En als het eenmaal klaar is zeggen ze bijna altijd: “Wauw, dat is nou precies wat ik wilde hebben!” Vaak is het voorgekomen dat drie dagen later een vriendin van deze dame ineens binnen staat en ook zo’n gave set wil.

Wat is er mooier dan van je hobby je werk te kunnen maken? Ik zie mezelf als een gelukkig persoon, omdat ik dit heb kunnen waarmaken. En nog steeds, elke dag, ben ik blij dat ik mijn werk zo kan en mag uitoefenen. Dat is ook de reden dat ik in 2009 heb besloten om voor mezelf te gaan beginnen. Eerst ben ik gestart in Tilburg, maar na een jaartje verhuisd naar Drunen omdat mijn huidige man daar woonde, na 2 jaar besloten besloten we toch terug te gaan naar Tilburg en onze specialiteiten aan te bieden onder een dak: Nagels/beauty en Tattoo’s!

Bij Nails By Rosa voelt elke vrouw zich thuis! Alles is bespreekbaar en de sfeer is altijd heel gezellig en gemoedelijk. Het zegt genoeg dat er vele klanten zijn ‘meeverhuisd’ toen ik van Tilburg naar Drunen ging, en nu eens per maand een half uur reistijd overhebben om hun nagels door mij te laten doen. En nu is het omgedraaid, ze komen va Drunen eo naar Tilburg voor nagels!

Toen ik de eerste stapjes zette in de wereld van het ‘nagelen’ was ik een alleenstaande moeder met een zoontje van vijf. Ik had een administratieve baan waar ik weinig voldoening uithaalde.

De ‘nagelcursussen’ die ik volgde waren veelal in de avonduren, en ook het oefenen thuis gebeurde dus ’s avonds. Niet makkelijk dus! Maar ik had het er voor over om mijn droom waar te maken!

Inmiddels ben ik gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven en wonen wij samen met ons gezin in Tilburg. In 2010 zijn wij de gelukkige ouders geworden van zoon Fernando, waar we dolgelukkig mee zijn. een samengesteld gezin met 4 kinderen, dus altijd maar hollen, haasten, stressen! Maar mijn werk blijft me ook gelukkig maken: het contact met de klanten, vrouwenpraat, de creativiteit… ik zou het voor geen goud willen missen! Hier haal ik mijn voldoening uit! 

Elke dag ga ik met zin naar mijn werk want het voelt niet als werk. 

En nu 2021 neem ik toch de stap om echter de beauty naam in mijn logo eer te maken. Na diverse trainingen (fysiek en online) durf ik nu de volgende stap te nemen. 

Alles is mogelijk zolang je maar hard voor werkt, maar wel met Passion

Ik hoop dat u mij inmiddels een beetje beter hebt leren kennen. Zodat u weet bij wie u een afspraak heeft.
Misschien dat u zelfs al opgemerkt hebt dat Rosa iemand is die niet stil staat. Ik ben steeds bezig om te bedenken hoe ik kan inspelen op de wensen van mijn klanten. Hoe ik mijn product nóg beter, interessanter of mooier kan maken. En hoe ik mijn klanten nóg meer kan bieden.

Eén van de ontwikkelingen zult u zelf ervaren als u mijn salon bezoekt in Tilburg. Nou ja, ’mijn’ salon… Het is eigenlijk de salon van mij en mijn man Ben. We hebben besloten om onze twee passies samen te gieten in één mooi jasje. Zijn passie: tatoeëren en piercings zetten. En mijn passie: het nagelen en de uiterlijke verzorging. Ik ben nu 2 jaar geleden ook gestart met tatoeëren, wie kan een betere docent verwachten dan mijn eigen man!  Ik ben dus een Junior tattoo artist en mijn prijzen zijn dan ook wat lager dan bij een van de tattoo artisten die we in huis hebben.  Ook heb ik me verdiept in de wereld van permanente make-up en beauty. Onze dochter runnen de salon en ik ben overal inzetbaar. Dat geeft me voldoening. Nu zijn wij inmiddels in erg onzekere tijden terecht gekomen. Dit doordat mijn man een zeer zeldzame autoimune ziekte heeft gekregen waar hij langzaam achteruit gaat. Het is hard om te zeggen maar het leven gaat door, en niet werken is geen brood op plank, laten we eerlijk wezen toch? iedereen weet dat en helaas moet ik blijven werken en mezelf ontplooien zodat ik voor 2 kan verdienen. Mijn man is sinds kort helemaal gestopt met werken want hij mankeert te veel en moet dus vaak rusten. Ontzettend erg en ik heb gemerkt dat heet wat met je doet. De passie en vuur zijn naar de achtergrond gedreven en de pijn en onzekerheid zijn dagelijks af te lezen in mijn ogen. Wie mij goed kent weet mijn verhaal en ziet het ook aan me. Maar opgeven komt niet in mijn wordenboek voor en ik zal door gaan. Nu zijn we sinds kort verhuisd naar een aangepaste woning en dat is voor mijn man ontzettend fijn. Dus hij heeft wat meer rust en dat doet me ook goed. Dus ik wil absoluut geen medelijden want dat zoek ik niet ik ben gewoon eerlijk want mensen lezen mij en snappen dan vaak niet wat er aan de hand is. Dat dus! De toekomst is voor iedereen onzeker en je moet zelf het beste uit halen, maar brood op plank is ook nodig zeker als een weg valt. Dus dames vandaar de uitbreiding van behandelingen en de grote en moeilijke keuze die ik heb gemaakt”: Stoppen met de groothandel. Dat kost zoveel tijd en energie. En normaal doen we dat maar het leven loopt soms anders en dan moet je bij sturen. En mijn gezin komt hoe dan ook op nr 1.  Alles weer ouderwets op een verdieping, meer behandelingen en minder stress. klinkt goed toch? 

ik  hoop jullie allemaal snel te zien in mijn salon. deze zal aankomende tijd een metamorfose krijgen. Een complete Beauty Salon. iedereen is welkom om de familiaire sfeer te proeven maar ook de eerlijkheid en passie waarmee mijn dochters nu aan het werken zijn. Prachtig toch

In onze ogen zijn deze twee zaken prima met elkaar te combineren. Sterker nog, we hebben vaak gemerkt dat bijvoorbeeld een klant van mij, uiteindelijk klant werd bij Ben. En omgekeerd. Er bestaat onder onze klanten veel wederzijdse interesse!

Nu moet u niet denken dat u straks in een tattooshop terecht komt waar ook genageld wordt. Of dat u in een nagelstudio zit waar iemand onder uw neus getatoeëerd wordt. Nee hoor! We zitten samen onder één dak, maar toch volledig van elkaar gescheiden. Onze klanten zullen niet op elkaars lip zitten te kijken, maar hebben wel de mogelijkheid tot nét dat beetje extra, áls ze hier interesse in hebben. 
ons doel is om uit te breiden en aan deze droom heb ik afgelopen jaren hard aan gewerkt, en ik ben er nog niet. Maar alles om van mijn passie mijn werk te maken. Blijf ons volgens want er staan prachtige plannen in mijn dromen lijst, en deze ga ik werkelijkheid maken, 
Zoals Dalai Lama zei:

“Success in not the key to Happiness.
Happiness is the key to Success”